בכל יום נפתחות חברות חדשות, חלקן קורסות או חמור מכך, יוצרות חובות בכוונת תחילה.
קיימים אף לקוחות פרטיים הבוחרים לקבל שירותים ו\או מוצרים אך לא משלמים בעבורם, ובעל העסק נותר אל מול שוקת שבורה ללא יכולת פירעון.
בחלק מהמקרים ניתן למנוע את הגזל באמצעות עריכת הסכם איכותי, אליו ניתן מצורף שטר חוב, כתב ערבות, התחייבות צד ג', שיקים וכו' ובכך ניתן למזער את הנזקים.
לעו"ד מנוסה קיימים האמצעים ליצירת כתבי ערבות תקפים, הסכמים הצופים פני עתיד ומונעים מראש נזקים אפשריים ו\או תביעות, כך מגדילים את רווחיות העסקאות ומגנים על ביצוע התשלומים.
משרדנו מלווה עסקים ביצירת הסכמים ליצירת מתווה בטוח המגן מגזל ו\או תביעות עתידיות.
גופים הממשלתיים – אחד מהקשיים בעבודה מול גופים ממשלתיים הינה התקופה הארוכה עד לקבלת תשובה. לעיתים עסקים נותרים חודשים ללא תשובה מהעירייה ו\או מהבנק ו\או מגופים שונים, ללא יכולת פעולה.
מרבית העסקים אינם מודעים לעובדה שחלק מהגופים מחויבים במתן תשובה בפרק זמן קצוב. אותם גופים מנצלים את חוסר הידיעה ועושים את כל העולה על רוחם.
חייבים – בכל עסק קיימים לקוחות הבוחרים שלא לשלם בעבור השירות \ המוצרים שקיבלו.
במקרים רבים, די בכך שאותו חייב קיבל מכתב נוקשה מעו"ד והחבות נפרעת.
במקרים המפורטים לעיל ובמקרים רבים אחרים, די במשלוח מכתב התראה ו\או תגובה מעו"ד מנוסה הבקיא בתחומי העיסוק לצורך פתרון המחלוקת.
עורך דין אבי אדיב – ליווי משפטי שוטף לעסקים
במקרים בהם מכתב ההתראה לא מביא לגביית החוב, אם עקב התעלמותו ואם עקב מצבו הכלכלי של החייב, אז עו"ד המלווה את החברה פונה בתביעה ו\או באמצעות פתיחת תיק הוצל"פ ומנהל הליכי גביה קשים כנגד החייבים.
בשלב זה, קיימת חשיבות רבה לזריזות עו"ד, שהרי קיים חשש שאותו חייב יבריח את נכסיו וירוקן את חשבונותיו.
ככל והעסק מלווה באמצעות משרדנו, משרדנו לומד את פעילות העסק ובכך יוצר שיטה להפעלת הליכי גביה מותאמים היוצרים גבייה מהירה.
לפרטים נוספים לעניין גבייה לחצו כאן
שוכרים ומשכירים נכס, חשוב לערוך את הסכם השכירות בהתאם לסוג העסק ולזמינותו.
בכך למנוע בעיות עתידיות, לדוגמא, בעל נכס הבוחר לפנות אתכם בתום השנה, אם עקב אי מתן ההודעה בדבר המשך השכירות ואם עקב רצונו לפנות את הנכס עקב שוכר נוסף המבקש לשלם יותר.
הדבר נוגע אף לנכסים אותם משכיר בעל העסק, באמצעות הסכם הערוך בצורה נכונה, ניתן לדאוג לפינוי מהיר במקרה בו השוכר מפסיק לשלם ו\או במקרים אחרים הם יפר את הסכם השכירות.
נכתב על ידי עו"ד אבי חיים אדיב
המידע המצוי באתר זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי.
כל האמור באתר זה הינו באחריות הגולש ועו"ד ו\או האתר לא יישא באחריות כזו או אחרת בגין כל טענה ו\או נזק משפטי העלול להיגרם מקריאת תוכן האתר ו\או המאמ
מלאו את הטופס ותקבלו שיחת ממשרדינו בהקדם
עורך דין אבי אדיב בעל תואר במשפטים L.L.B.
ניסיון רב בהליכי גביה, תביעות כספיות, פש"ר, פר"ק וייצוג משפטי של גופים מהגדולים במשק.
בין לקוחות משרדנו נמצאים רשתות מזון מהגדולות במשק, חברות פרסום הנסחרות בבורסה, חברות קייטרינג, יבואני צעצועים ועוד…
השאלה החוזרת על עצמה היא האם "אהיה הלקוח המועדף" והאם באמת דואגים להתיק שלי?
משרדנו הוא משרד בוטיק וכל לקוח מקבל את הטיפול הראוי.
ברצוננו להוכיר תודה לעורך דין אבי חיים אדיב, תודה שאתה מלווה אותנו בכל ההליכים המשפטיים שעומדים למולנו. בימים אלה נראה כי כל צעד כולל השלכות כה רבות. מהתיק הראשון, ידענו שאיתך אנחנו רוצים ללכת לאורך כל הדרך (התיק נגמר בניצחון).
אבי אדיב, אין מילים בפי בכדי להודות לך, 4 שנים נלחמנו לצורך קבלת כספנו, ואתה ב 3 חודשים דאגת שנקבל את כל הכסף בחזרה, אנחנו מודים לך מקרב לב.
אבי מלווה את העסק שלי למעלה מ- 5 שנים. בכל רגע שאני צריך אותו הוא שם בשבילי. שירות אדיב ומקצועי. ממליץ בחום!
מלאו את הטופס ותקבלו שיחת ממשרדינו בהקדם